Äntligen får jag sova

Hejsan gänget! 

 

Som jag skrivit i tidigare inlägg har jag på senaste tiden haft svårt att sova. Till en början tänkte jag väl att de bara var någon period eller att jag varit lite stressad eftersom jag haft problem med det innan men denna gången har de känts annorlunda. 

 

Efter de hade gått två veckor och jag fortfarande hade svårt att sova så satte sig jag och min  sambo om vad de kan bero på. Vi googlade även runt men blev inte super mycket klokare. Kände mig där och då rätt trött på att inte veta var de var.. 

 

Jag valde då att ta kontakt med en bekant till oss som arbetar som läkare. Jag förklarade mitt bekymmer och hon frågade direkt om vi har de mörkt i sovrummet. Mörkt tänkte jag? Vi har en vanlig genomskinlig gardin. Hon tipsade då att vi skulle skaffa mörkläggningsgardiner för att få rummet mörkare och svalare och att de kan påverka sömnkvaliteten. 

 

Är de så enkelt tänkte jag? Jag och sambon började då i alla fall googla runt på mörkläggningsgardiner och kom till SunOffs hemsida. Då våra lägenhetsfönster är större än standard storlekarna har vi tidigare haft problem med att hitta gardiner. Men på Sun Off hemsida kunde man måttbeställa och de hade super smidig kundtjänst!! :D

 

Gardinerna kom på bara några veckor och var super smidiga att sätta upp. Och nu när jag sovit med dem i sovrummet i några dagar då har jag sovit som en prinsessa. Rekommenderar verkligen alla att beställa ett par mörkläggningsgardiner för ökad sömnkvalite. Vem kunde tro att min sömnbekymmer kunde ligga i ett par gardiner?

 

Och vem älskar inte att vara utvilad efter en god natts sömn? 

 

Ha en fin dag! 

5 May 2021