Det var inte helt lätt att hitta lättmöblerade konstrottingmöbler till min balkong

Äntligen har jag hittat loungemöbler till min balkong! Jag har letat efter en ny soffgrupp i två säsonger men inte hittat något jag tyckt om, men till slut fann jag den. Eftersom vår balkong är ganska långsmal är den inte helt lättmöblerad. De senaste åren har de flesta loungegrupper varit väldigt stora och skrymmande och passat stora trädäck än en balkong. Men så snubblade jag över en liten modulsoffa som man kan göra antingen till en rak soffa eller till en svängd. Det går även alldeles utmärkt att haka loss delarna från varandra och använda separat dem när man behöver många sittytor. Dessutom var det ett väldigt bra pris.

Lättskötta balkongmöbler för sköna sommarkvällar

Soffrgruppen / modulsoffan jag köpte är i brun konstrotting. Just när det gäller material föredrar jag konstrotting. Både för utseendet och för det är lättskött. Jag har två barn som gärna vill vara på balkongen under härliga sommarkvällar och i den här möbeln kan de verkligen krypa upp och mysa. Trots att soffan är så lättmöblerad och förhållandevis liten får många personer plats samtidigt och det känns aldrig trångt när man är ute på balkongen. Så otroligt skönt med en möbel som inte kräver mer underhåll än att bli avtorkad om den blir smutsig eller dammig. Jag kommer aldrig vilja ha utemöbler i annat material.

  • Modulsoffor har många användningsområden
  • Torkas av med en fuktig trasa
  • Konstrotting blir inte solblekt
  • Vi får plats många på balkongen
  • Spendera sommaren utomhus

Det är inte så konstigt att just denna typ av utemöbel har blivit så populär senaste åren. Nu för tiden går de att köpa i princip överallt. Möbler i konstrotting är lättmöblerade och sköna att sitta på till och med utan dyna. Dessutom finns det massor av olika färger, former, storlekar och prisklasser, så det finns något för alla smaker och plånböcker. Oavsett om man vill spendera sommaren ensam på balkongen med en bok eller underhålla större sällskap är loungemöbler i konstrotting oslagbara.

21 Sep 2017