Klassisk Massage är gott när rygg och nacke är trötta

Ofta så blir jag trött i rygg och nacke. Jag vet ju att jag behöver träna mer. Fast jag tycker mig inte hinna träna. Och vad ska jag träna om jag kommer iväg? Mitt största probem är väl att jag är ganska bekväm :-) Det i kombination med att jag faktiskt inte har så lätt att gå upp i vikt gör ju att jag inte känner mig särskilt stressad.

Men det finns ju andra aspekter än bara hålla sin vikt med sin träning. Det är ju viktigt att också ta hand om sitt hjärta, bibehålla kondition. Man får ju i gång sin cirkulation. Men om man är den där lite lata så tycker jag att det är alltid gott och enkelt att åka till simhallen och simma några längder. Sedan kan man sitta en lång stund i bastun där det är varmt o gott. 

Tidigare hade jag problem med att när jag frös så spände jag mig och drog ihop mina axlar som i sin tur skapade nackproblem för mig. Då var det väldigt bra att få massage så man slappnade av och lite värme på rygg och nacke så det släppte. Guld värt. En bra klinik är Flexmassage. Det som är bra med dem är att de har en bred kompeten och stort utbud av olika behandlingar. De e kanon. Och vem tycker inte det är gott att bli lite ompysslad en stund.

Ja, inte är jag vän med vårt nordiska klimat. Hoppas på en varm o go sommar 2017. Sommaren i år tycker jag var ganska regning.

 

Massage som är klassisk

16 Dec 2016