Praktiska trädgårdsmöbler i rotting

Visst är det underskattat att ta sig tid att sitta och njuta i sol och natur och låta stress rinna av sig en stund och bara njuta. Rotting är ett material som ligger rätt i tiden. Precis som trä och sisal är det ett organiskt material som passar bra in i den naturnära trenden. Trädgårdsmöbler är ett enkelt sätt att piffa upp en uteplats eller veranda. En snygg rottingsoffa, ett bord och några fåtöljer med inbjudande kuddar höjer mysfaktorn rejält. Idag satsar många tillverkare på utemöbler i konstrotting. Ofta tillverkas dessa möbler i polyeten, en slags plast. Det är ett material som har bra motståndskraft såväl mot solens UV-strålar som väder och vind. Snyggt och lättskött, det är inte en alltför vild gissning att rottingtrenden har kommit för att stanna.

Så inreder du din uteplats med rotting

Idag finns utemöbler i rotting som passar de flesta populära stilar. Du kan med fördel satsa på den här typen av trädgårdsmöbler oavsett om du gillar en bohemisk stil eller en lite mer stram och elegant design. Precis som när du inreder inomhus kan du utgå från en neutral bas och addera textilier och andra inredningsaccessoarer som passar din personlighet och skapar den känsla du vill förmedla. En naturfärgad fåtölj med en ullpläd och några mjuka kuddar inbjuder till en mysig stund i den ljumma sommarkvällen på verandan. En stilren svart soffgrupp tillför karaktär till uteplatsen och rymmer såväl familj som vänner.

  • Tillför karaktär till uteplatsen
  • Passar de flesta stilar
  • Lätta att rengöra
  • Sköna att sitta i
  • Enkla att inreda med

Det är hög tid att inreda uteplatsen. Att skapa en härlig uteplats med rottingmöbler är enkelt. De gör genast din terrass eller balkong mer ombonad och inbjudande. För att göra det extra mysigt kan du sudda ut gränserna mellan ute och inne. Matcha dina möbler i rotting med en trendig matta för utomhusbruk, några kuddar och plantor i snygga krukor. Avsluta med att placera fina ljuslyktor på rottingbordet och du är redo att njuta till max av grillkvällar och mysigt samkväm.

12 Jul 2017